Kalastuskauppa - Kalastustarvikkeet - Hong Kong Verkkokauppa

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

 

Kirjaudu sisään tästä »   |   Etkö ole vielä liittynyt Hong Kong Klubiin? Liity nyt, se kannattaa »

Kaikki tuotemerkit A-Ö »

benefitbar_etusivu
etusivu_vasenkuvaEnnätyshauki mielessä? Näillä vieheillä on saatu suurimpia haukia!


Ohessa on lista vieheistä, joilla suomalaiset kalastajat ovat saaneet eniten suuria haukia. Varmista heti, että nämä vieheet löytyvät pakistasi jos olet suurien haukien perässä. Katso takuuvieheet myös näille kalalajeille: ahven, hauki, kuha, taimen, kirjolohi ja suurimmat saaliit!Vieheiden saalismäärät perustuvat Kalasaalis.com palvelun keräämiin tietoihin.


etusivu_vasenkuva2

Kalastusverkkokauppa palvelee monipuolisesti 24h vuorokaudessa!Hong Kong -kalastuskauppa


Hong Kong -kalastuskauppa on Suomen suurin ja monipuolisin kalastustarvikkeiden verkkokauppa. Meiltä saat kaikki kalastustarvikkeet, oletpa sitten tavallinen sunnuntaikalastaja, intohimoinen pro-kalastaja tai jotain siltä väliltä. Hong Kongista saat kaikki kalastustuotteet: vieheet, kelat, vavat, siimat, perhokalastusvälineet, kalastustarvikkeet, kalastustekstiilit, pyydyskalastustarvikkeet...
Kalastustarvikkeiden lisäksi tulet saamaan Hong Kongista paljon kalastustietoa, videoita, asiantuntijoiden vinkkejä jne.

Luotettavaa toimintaa -laatumerkki


Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa -laatumerkki on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville kuluttajaverkkokauppaa käyville yrityksille. Laatumerkin avulla yritys voi osoittaa asiakkaalle toimivansa lain ja sääntöjen mukaisesti. Vain ne verkkokaupat, jotka ovat sitoutuneet näiden sääntöjen noudattamiseen, ovat oikeutettuja Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa laatumerkin käyttöön. Lisäksi Laatumerkin omaava yritys sitoutuu noudattamaan kuluttajariitalautakunnan ratkaisusuosituksia.
Lue lisää »


scriptspot_front

scriptspot_front

Maksutavat verkkokaupassa