header_contentspot

Ostoskori on tyhjä

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kaikki tuotemerkit A - ÖHong Kong -kalastusverkkokauppa on nyt HappyAngler.fi. Happy Anglerin valikoimasta löydät kaikki tarvittavat kalastustarvikkeet, oletpa sitten tavallinen mökkikalastaja, intohimoinen pro-kalastaja tai jotain siltä väliltä. Happyangler.fi -verkkokaupan kalastustarvikevalikoima on Suomen laajin. Löydät esimerkiksi vieheet, kelat, vavat, siimat, perhokalastusvälineet, kalastustarvikkeet, kalastustekstiilit, pyydyskalastusvälineet ja vene-elektroniikan erittäin kattavasta valikoimasta. Keulasähkömoottorit tai sähköperämoottorit löydät myös verkkokaupasta.

Siirry tästä ostoksille Happy Angleriin!


FAQ - usein kysyttyjä kysymyksiä

 

 
Miten muistilista toimii? Yritin klikata tuotetta muistilistalle, mutta linkki johti kirjautumissivulle.

Koska varsinainen muistilista on asiakkaan omilla sivuilla, sen käyttö edellyttää sisäänkirjautumista (=Hong Kong Klubin jäsenyyttä). Kirjauduttuasi sisään ja klikattuasi tuotteita muistilistalle, näet muistilistasi Omat sivut -osion Muistilistat-kohdassa. Hong Kong Klubiin liittyminen on ilmaista, lue lisää Klubista täältä »Miten voin lisätä tuotteen vertailuun - ja mistä pääsen tuotevertailuun?

Tuotteen voi lisätä vertailuun joko tuotekategoriassa rastittamalla kohdan "Valitse vertailuun" tai klikkaamalla tuotesivulla olevaa "Lisää vertailuun" -linkkiä.

Tuotevertailuun pääsee seuraavasti:
* tuotekategorian yläreunassa olevasta "Vertaa"-painikkeesta
* tuotekategoriassa tuotetietojen alapuolella olevasta "Tuote on valittu vertailuun" -kohdasta (mikäli ko. tuote on valittu vertailuun)
* tuotesivun ilmoitusikkunasta, jonka näet kun olet lisännyt tuotteen vertailuun

Vertailussa voi olla enintään 4 tuotetta kerrallaan.

Tuotteen poistaminen vertailusta:
* tuotekategorian yläreunan "Tuotevertailu"-palkissa olevasta ko. tuotteen kuvassa olevasta punaisesta rastista
* tuotevertailusivulla olevasta "Poista vertailusta" -linkistäVoiko myymälässä tehdä ostoksia laskulla / osissa maksamalla?

Kyllä voi. Myymälöissä osamaksun luotontarjoaja on Lindorff Oy. Osamaksu on mahdollista yli 100 € ostoksiin.
Sivun yläreunaan »


Omat tiedot

 

Unohdin salasanani - miten saan sen takaisin?

Uuden salasanan saa kirjautumissivulta (myös ostotapahtuman aikana kirjautumiskohdasta) klikkaamalla linkkiä "Unohtuiko salasana?" ja seuraa ohjeita. Kirjautumissivulle pääset tästä » Hong Kong Klubi


Olen hukannut Hong Kong Klubikorttini. Miten saan uuden?

Saat Hong Kong Klubikortin heti käyttöön älypuhelimeesi lataamalla ilmaisen Cardu-sovelluksen täältä ja rekisteröitymällä Cardu-palveluun. Cardu sovelluksen avulla Hong Kong Klubikortti kulkee aina mukanasi ja pysyt ajantasalla eduista ja tarjouksista.

Voit myös halutessasi tilata uuden muovisen Hong Kong Klubikortin kirjautumalla sisään tästä. Uuden kortin tilaus onnistuu Omat tiedot -sivuilta. Muovikortin voi tilata uudestaan yhden kerran.

  Onko minulla pakko olla sähköpostiosoite, jotta voin liittyä Hong Kong Klubiin?

Sähköposti on pakollinen tieto Hong Kong Klubiin liittymisessä. Hong Kong Klubi perustuu klubiviestintään ja liittyessäsi klubiin tulet saamaan klubiviestintää pääsääntöisesti sähköpostiisi sekä satunnaisesti tekstiviestillä.

En muista salasanaani, kuinka saan uuden?

Voit tilata uuden salasanan rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen ”Unohditko salasanasi?” toiminnolla tästä >>

En pääse kirjautumaan sisään Hong Kong Klubi –Omiin sivuihin?

Tarkista sähköpostiosoitteesi ja salasanasi oikeinkirjoitus. Tarkista myös, että kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteella, jonka syötit liittymislomakkeelle. Jos et ole varma salasanastasi voit tilata uuden ”Unohditko salasanasi?” toiminnolla tästä >>

Mistä näen ajankohtaiset Klubitarjoukset?

Ajankohtaiset Klubitarjoukset näet kätevästi Cardu-sovelluksesta tai Klubitarjoukset-osiosta. Lähetämme myös säännöllisesti uutisia, vinkkejä ja etukäteistietoa eduista sähköpostiisi.

Voinko peruuttaa klubiviestit?

Hong Kong Klubin klubiviestintä on olennainen osa Hong Kong Klubin toimintaa ja tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse ja toisinaan myös matkapuhelimeen. Hong Kong Klubilaisena tulet saamaan säännöllisesti etuja, vinkkejä ja kalastustietoa sisältävän klubitiedotteen sähköpostitse. Klubitiedote on jäsenviestintää ja –tiedotusta, siksi klubin jäsen ei voi peruuttaa sen vastaanottamista muutoin kuin päättämällä klubin jäsenyyden. Voit milloin tahansa peruuttaa jäsenyytesi, mutta silloin menetät klubiedut.

Haluan päivittää klubitietojani, miten tämä onnistuu?

Voit tarkastella ja muokata tietojasi kirjautumalla sisään rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella ja salasanalla Omiin sivuihin täällä >>


Sivun yläreunaan »
 
 
Käytämme sivustolla evästeitä palvellaksemme sinua paremmin. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Selvä Lisätietoja